APARTATS

3 d’abr. 2012

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA DE CAMPIONS

ANADA
Resultat: Milan 0 - Barça 0
El millor: la tenacitat i la lluita d'Alexis i Valdés.
El pitjor: la gespa irregular.
L'Àrbitre: malament. No ha xiulat res a les àrees, especialment un penal a Puyi claríssim i un altre de més dubtós sobre Alexis.
Com ho he vist? He vist un Barça molt seriós però que ha perdut moltes pilotes a mig del camp i això ha provocat contres ràpides del milanistes que ens podrien haver donat un disgust. Hem estat més fins a la primera part amb jugades amb tocs curts i elvada possessió de pilota, però sobretot creant jugades de perill. Ells també n'han tingut de clares malgrat tot no han sabut ficar-les. A la segona part ens hem anat apagant caient massa al mig; el que ells volien. No hem sabut obrir les bandes per crear espais i així els hi hem facilitat la feina ja que ells han acumulat efectius pel centre creant superioritat davant els nostres jugadors. Vaja, que s'ha fet un embut pel centre del nostre atac!
No marcar un gol és molt perillós ja que ells fora de casa si ens en marquen un n'haurem de fer dos. Esperem que no s'avancin. De totes maneres segur que patirem com a bos culers! Visca el Barça!


Fotos de la peixera del Martí



TORNADA
Resultat: Barça 3 (Messi 2 i Iniesta) - Milan 1
 El millor: Busi i Àlves.
El pitjor: el sistema inicial.
L'Àrbitre: correcte. Tot i així s'hauria d'establir un criteri únic a nivell europeu per les jugades com les del segon penal. Si és penal ho és aquí i a la Xina, i per mi ho és!
Com ho he vist? El Milan tenia clar que havia de sortir a mossegar i ha mossegat. Les dues primeres jugades han estat seves. El Barça ha sortit amb un 3-4-3 i en moltes ocasions amb un 3-5-2 -crec jo- per intentar frenar sobretot el mig del camp poc viu del Milan, fixant les bandes amb Àlves i Cuenca. El que passava però és que ens agafaven corren enrere i com he dit en altres ocasions en això tenim les de perdre. Hem aconseguit fer moltes ocasions i asstetjar la porteria d'Abiatti fent un gol. La por ens ha entrat al cos i amb el segon gol nostre en Guardiola ha canviat el sistema per jugar amb un 4-3-3 o 4-4-2 segons ens miri. Crec que així hem estat molt més solvents.
A la segona part ells s'han anat ensorrant físicament i nosaltres ens hem posat a tocar la pilota. Quan ho hem fet amb rapidesa els hem ballat. Tot i així hem tingut alguna pèrdua absurda que els ha permès fer contratacs. Globalment però hem sabut jugar intel·ligentment i amb el tercer gol el partir s'ha acabat. I res que per cinquè any consecutiu som a les semifinals i Messis iguala en 14 gols el registre de màxim golejador de la xampions. Felicitats! Iblama