APARTATS

11 d’abr. 2012

FUTBOL IBLAMA 2011-2012



LLIGA ESPANYOLA
Resultat: Barça 4 (Alexis 2, Messi 2) - Getafe 0.

El millor: Busi i el treball incansable de Pedro i Alexis.

El pitjor: -
l'Àrbitre: Perfecte. Dues jugades polèmiques: un gol fantasma (davant el dubte donem la raó a l'àrbitre) i un possible penal de Cuenca (crec que encerta, no ho és; si més no es fora).

Com ho he vist. Un gran Barça he vist. En els moments en els que posem la cinquena és com una gran orquestra tocant en un gran recinte. Havíem sortit escaldats de Getafe potser per no haver arriscat abans i ahir vam arriscar des del principi. Ells tenien clar que s'havien de tancar al darrere i aguantar el que els hi vingués i és que pràcticament no van passar de mig camp. Ara tot i així crec que es van defensar molt ordenadament i sense fer masses faltes; d'aquí la dificultat per fer gol. Darrere vam estar impecables i ràpids i sense complicacions. Al mig veure Busi, Xavi i Iniesta és un luxe. Davant: Messi, Pedro, Alexis i Cuenca. I és que jo crec que ahir vam jugar amb una mena de 3-3-4. Amb dues rectificacions: Busquets ajudant en defensa i en el tall darrere i Messi amb llibertat absoluta anant del mig cap endavant. Els millors moments van venir però quan Iniesta també amb una gran lliberat es va associar amb Messi al mig. Les parets ràpide i els tocs magistrals van permetre els dos primers gols i moltes altres jugades espectaculars.
Estem súper endollats i arribem a l'etapa crucial de la temporada amb un estat de forma brutal. Ha arribat l'hora de la veritat! Ànims Barça! Iblama .