APARTATS

21 de set. 2013

TEMPORADA 2013-2014



COMPETICIÓ: Lliga Espanyola.
MARCADOR: Rayo 0 – Barça 4 (Pedro 3, Cesc).
TÒPIC/TÍPIC. Ordre, control i gol!
EN VERD: Pedro (pel gol), Cesc (pels passis) i Neymar (per la diferència). Però sobretot Valdès, per tornar a salvar l’equip en els moments decisius i aturar un altre penal.
EN VERMELL: la falta de contundència al davant i fases de desconcert a mig camp.
EL DE NEGRE: no ha sabut aturar el joc dur especialment de Baena (ex-Espanyol, que semblava embogit contra els jugadors del Barça). Ha xiulat un penal com a mínim poc clar contra nosaltres i ha deixat de xiular-ne un a favor nostre a la segona part.
LA CONTRA. Avui les garrotades han anat a tort i a dret i hem trobat –per fi- dues bones alternatives: no perdre la calma, recolzant-nos en curt i fent jugades en llarg, amb pilota llarga i a córrer. Aquesta darrera és una molt bona alternativa. Destacar la figura de Song. Hem guanyat alçada i això ha suposat una millor defensa en pilota aturada, tot i que seguem veient com la gent no acaba d’assimilar l’efecte marcatge a l’home. Hem pressionat ben amunt i així hem forçat els errors del rival. I una altra cosa; tenir la pilota i defensar-nos així; amb la pilota essent nostra.
A LA CAVERNA. Seguiu dient que Casillas està per davant de Valdés. Impensable! Primer bon partit del Barça; fan goig eh?  Ah; i que portem quinze de quinze.


LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO