APARTATS

27 d’oct. 2013

TEMPORADA 2013-2014



COMPETICIÓ: Lliga Espanyola.
MARCADOR: Barça 2 (Neymar i Alexis) – Real Madrid 1.
TÒPIC/TÍPIC. Victòria... però aquest és un altre Barça.
EN VERD. Alexis i Valdés. I el record per Tito Vilanova.
EN VERMELL. Iniesta.
EL DE NEGRE: Diria que correcte tot i la dificultat. Potser havia d’haver expulsat Ramos i probablement hi hagi un penal en contra del Barça per unes mans d’Adriano, un altre que crec que no és sobre Cristiano –tot i ser dubtós- i un altre sobre Cesc que podria ser.
LA CONTRA. Una primera part brillant per part del Barça amb un estil diferent del que estem acostumats. El nostre equip va fer una passa enrere i va tancar més i millor les bandes, fixant les posicions de Di Maria i Cristiano i Bale. Així ells no ens van agafar contraatacant. Realment quasi que no van rematar. Vam fer circular la pilota amb força velocitat i criteri encara que tampoc no vam arribar amb gran claredat e l’àrea rival. En canvi a la segona part ens vam descoordinar, vam perdre la pilota i ens van dominar, fins al punt de posar-nos l’ai al cor. La forma física tampoc ens va acompanyar. Va entrar l’Alexis i al fer el gol va sentenciar el partit tot i que en els darrers minuts van fer el gol de l’honor.
A LA CAVERNA.  Ja podeu parlar de boicots i merdes. Justament estem ja a sis punts i si hi hagués justícia hauríem d’estar a vuit com a mínim. Per tant no us queixeu tant.

LES FOTOS DEL MUNDO DEPORTIVO