APARTATS

24 de nov. 2014

CATA DO EMPORDÀ A FALSET 221114



L’Hostal Sport de Falset ha organitzat aquest passat dissabte 22/11/2014 un tast amb vins de la DO Empordà. L’enòloga Laura Masramon, amb gran mestratge, ens va aproximar a uns excepcionals vins repartits en tres tongades. En una primera ens vam dedicar als blancs: el Floresta 2013 del Celler Pere Guardiola de Capmany i el Quinze Roures d’Espel a Vilajuïga. Ambdós del 2013. La segona tongada va ser ocupada pel vi rosat de Martin Faixo, el Perafita. Després van venir els negres: Camí de les Comes 2010 roig Parals i el d’Espolla, del Castell de Peralada. El tast el vam tancar amb vins dolços: el blanc Moscatell d’Espolla i el Rosat de Capmany. El cert és que tots ens van semblar bons vins, de totes maneres nosaltres ens vam decantar pel Floresta de blancs, el Camí de les Comes negre i el Moscatell d’Espolla.








L’any vinent vindrem a conèixer els vostres cellers pintorescos en aquesta gran terra que és l’Empordà i intentarem copsar tots els gustos i totes les sensacions que vam trobar en boca.
Vam assistir a la cata per gentilesa del web Surt de casa. La mateixa cata va servir per recaptar diners per a la Marató de 2014 de Tv3 dedicada a les malalties del cor. Es van recaptar fins a 275 euros, en els quals nosaltres també hi vam col·laborar. Una molt bona iniciativa!