21 de set. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016

1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. BARÇA 4 (Bartra, Ney, Messi 2) – LLEVANT 1.

3) TV O RÀDIO. Tv Abono Liga a casa primera part i mitja segona i el final a la TDP d’en Puyal.
4) EL TITULAR DE PREMSA. De l’avorriment als tres punts!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Un altre penal fallat per Messi.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Messi.
-EL PITJOR. Ter Stegen.
-L’INDULTAT. Bartra.
6) L’ENTRENADOR. Aprovat. Se la jugat amb un onze inèdit i li ha sortit mig bé. Si no ho fem així no arribarem a final de temporada bé. Bona decisió amb aquests equips de segona línia.
7) L’ÀRBITRE. Valent. Ha xiulat dos penals al Barça i en podia haver xiulat un tercer. Ha estat mal assistit pels assistents de línia; el de la banda esquerra no n’ha encertat ni un.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Cagat. No ha passat de mig camp. Només passades llargues que només els permetien córrer endavant per a veure si n’agafaven alguna. En defensa molt ben posicionats damunt del camp.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Intentar potenciar el joc ràpid amb parets pel centre i donar llibertat absoluta a Messi.
-DEFECTES. La intensitat. Ha semblat que no imprimíem al partir una velocitat més.
-DUBTES. A la porteria. Ter Stegen l’està vessant massa!
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Seguim líders. Ah, i per cert; ahir van  regalar els tres punts al Madrid. Li van concedir un gol en fora de joc.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. He encertat la victòria del Barça; no el resultat. Pel proper rival compte ja que és el Celta de Vigo. Serà un partit per veure qui governa el campionat. Recuperem Piqué i tindrem els millors disponibles i descansats. Pronostico una victòria del Barça. El resultat serà: 2-3.