APARTATS

24 de set. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola
2) MARCADOR I GOLEJADORS. CELTA 4 - BARÇA 1 (Neymar).



3) TV O RÀDIO. Tv a casa.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Un Barça desorientat i superat perd el liderat.
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Un nou partit encaixant gols Ter Stegen.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Neymar.
-EL PITJOR. Piqué.
-L’INDULTAT. Rakitic.
6) L’ENTRENADOR. Perdut. Ha anat a fer proves el dia menys indicat. Avui era un dia per sortir amb l’equip de gala (dins de les dificultats) i posar un equip més guerrer. Sergi Roberto al mig no aporta res. No ha sabut trobar solucions fins massa al final: donar entrada a Rakitic.
7) L’ÀRBITRE. Bé.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Impressionant. Tot li ha sortit bé. Toc al peu, desbordament per banda, gol per arribada. És un equip molt ben compensat amb qualitat i ràpid. Un dels millors equips que he vist fins ara i des de fa molt temps. No en va, és de l’escola i estil Barça. Queda clar com es pot jugar de tu a tu al Barça. Tot i que si li corres pel mig perd una mica el nord. Molt potent!
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Cap. Potser no perdre la cara al partit a la segona part.
-DEFECTES. Tots. Anar relaxats, arribar tard, esperar, no tenir mig camp, perdre’s en defensa, perdre pilotes absurdes, falta de toc i contundència. Ens han agafat l’esquena constantment. Errors individuals imperdonables. El porter nostre va perdut. No en treu ni una! Alves s’ho ha mirat!
-DUBTES. Tots. No tenim banqueta i els jugadors es veuen superats. Si no reforcem el mig camp estem morts. Necessitem 3 tios i major contundència, no fer baixar el Messi constantment ja que llavors el matem a ell. I sobretot; necessitem tenir pilota.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Felicitats. Ja sou líders! Només dir que el Barça també va guanyar el Bilbao!
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Primer desencert: 4 encerts 1 no encert en els pronòstics. El proper rival és Las Palmas. Guanyarem 3-0.