APARTATS

27 de set. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 2 (Suàrez 2) – Las Palmas 1.



3) TV O RÀDIO. Tv Plus al Bar de Colldejou.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Lesió de Messi. Lliga perduda!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Una victòria massa curta i cara! A tocar de la vintena de faltes per ni cinc de nostres. Munir ha substituït Messi al sortir lesionat i ha estat canviat per Sandro a la segona part.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Sergi Roberto al lateral.
-EL PITJOR: Mascherano.
-L’INDULTAT: Suàrez.
6) L’ENTRENADOR: Ferm. Tot i lesió del seu crack s’ha mantingut serè en la roda de premsa exigint dues idees molt clares: equip i que altres facin un pas endavant. A la roda de premsa se li ha plantejat un canvi d’estratègia a Luis Enrique sense Messi. En la resposta ell ha dit que no. Doncs jo em posicionaria a favor d’un canvi d’estratègia. Fer jugar Busquets d’interior i Masche de pivot fa alentir l’equip. Altrament deixar a dalt només Ney una mica escorat i Suàrez pel mig, permetria col·locar un quart element a mig camp fer reforçar-lo. Per això penso que Luis Enrique està equivocat.
7) L’ÀRBITRE. Correcte. Ha xiulat un penal per mans clares a favor nostre.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. M’ha semblat un equip força conjuntat tot i les limitacions d’un acabar d’ascendir de segona. Té un cert toc de pilota però li falla l’enllaç del mig camp i la davantera. Davant té jugadors ràpids però no els hi ha arribat gaires pilotes.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Veig molt millor l’equip de cara endavant que enrere. Tenim banda, desequilibri, remat, toc i arribada.
-DEFECTES. El mig camp i el darrere estan massa allunyats. Es crea com un forat que si és una mica viu el rival, hi col·loca gent amb bon toc per habilitar els del davant. Cal reforçar el mig. Darrere estem morts sempre que hem córrer en direcció a la nostra porteria.
-DUBTES. Per tot el que he dit veig l’equip insegur, i s’hi afegeixes la baixa de Messi més. Falta que els queden agafin més responsabilitats.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Tres dies li ha durat el liderat al Madrid. Tant que s’enfotieu de nosaltres, avui no heu marcat ni un trist gol al Màlaga a casa vostra.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Avui pronòstic encertat tot i que el resultat no. De cara al proper partit de Xampions a casa contra el Leverkusen em mullo amb una nova victòria: Barça 3 – Bayern 1.