APARTATS

12 de març 2017

DÉPOR 2 - BARÇA 1. CF. LLIGA: JORNADA 27.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 27.
2. RESULTAT.  DÉPOR 2 – BARÇA 1 (Suàrez).


3. EL CONTEXT. Primer partit després de la celebració per la remuntada contra el PSG. Temps amb pluja a La Corunya. Primera derrota des de l’octubre.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Queda confirmat que el Barça de les segones equipacions verda i negra navega més que amb la primera samarreta blaugrana.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Busi, per intentar governar un mig camp avui de cara b.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Messi. Aquest noi necessita descansat ja. Deambula pel camp majoritàriament i no té clarividència.
-5.3. L’INDULTAT. Suàrez, pel gol, per haver tingut l’empat i sobretot per la lluita incansable.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. Gris, tot i que ha fet dues aturades de mèrit. No se li pot retreure res amb la temporada bona que està fent.
5.4.2 DEFENSA. Descol•locada, nul•la per alt, amb massa distància vers el mig i inútil per les bandes. Que posis 4 al darrere no vol di defensar millor i menys si no sabem ocupar l’espai bé.
5.4.3 MIG. Empobrit i espès. Hem tornat a la fórmula de tres i l’hem tornada a vessar.
5.4.4 DAVANTERA. Insulsa i sense màgia. Li han faltat mes pilotes.
-5.5. L’ENTRENADOR. Irregular com l’equip. Ha tornat al 4-3-3 contra un equip al que li anava el descens.
6.EL RIVAL. Seriós i amb el segell de Pepe Mel. Contundència al darrere, creativitat i una mica de màgia al mig i lluita i creure-s’ho en tot moment. Així se salven segur.
7. L’ÀRBITRE. Ha concedit el córner que ha suposat el gol d’ells quan era fora de porteria.
8. A LA CAVERNA. Reculem una altra vegada. El Madrid guanya el Betis i es torna a posar líder a dos punts del Barça i un partit menys per jugar. Per darrere el Sevilla es queda a tres punts del Barça.