APARTATS

9 de març 2017

PSG-BARÇA. CF. XAMPIONS. 8ENS

CRÒNIQUES FUTBOLERES ELIMINATÒRIES.
COMPETICIÓ. Xampions. 8ens final.

ANADA: PSG 4 – BARÇA 0.


Pitjor partit del Barça en molts anys, amb totes deixades de cap per amunt. Desmotivació, cap mena de coordinació entre línies, mig del camp inexistent, manca de pilotes al trident i el més greu inanició a la banqueta. Què m’expliquin com han preparat aquest partit? Unai Emery 3si que se l’ha pres seriosament i ha tocat totes les tecles necessàries per inutilitzar el Barça. A Europa sortir desmotivat penalitza molt. Quedem fora de la Xampions segurament i humiliats. És un clar final de cicle d’alguns jugadors i d’algunes estratègies caduques. Seguim sense un pla B o C en funció del rival pels dies que l’equip no troba el bon camí amb el 4-3-3. I aquest és un qüestionament tècnic que arrosseguem des de Cruyff. Cal tenir un pla B o similar com mig tenia Rijkaard amb Larsson, ja que no sempre podrem dominar el mig camp i podrem fer parets i gols de bandera. La sensació és que Luis Enrique no pot. I no cal que s’enfadi al final del partit perquè així encara enrarim més la situació.
LO MILLOR. De tots els3 jugadors ahir l’únic que aporta alguna cosa diferent és Neymar. Li veus que s’arrisca i ho prova independentment de qui té al davant. El tema està en que quan té a la vora Messi i Suàrez rau més en un segon pla. Li cal més protagonisme.

TORNADA: BARÇA 6 (Suàrez, pp, Messi, Neymar 2 i Sergi Roberto – PSG 1.


‘Min 85. (He començat a fer la crònica. Gran partit del Barça però que no ha estat suficient per eliminar al PSG. Ens l’hem jugat i ho hem tingut menys lluny. Sabíem que un gol d’ells ens matava i així ha estat. Després d’un partit mediocre d’ells n’han tingut dues de clares i n’han fet un. Partit finiquitat! Final de cicle i a pensar en l’any que ve!). Qualsevol paraula es queda curta per alabar el Barcelona. L’Equip (diari) fins i tot s’ha rendit als peus del Barça! Au! Parlem de l’àrbitre? Parlem. Què crec? Podrien haver expulsar a Neymar, el penal de Suàrez és dubtós i hi ha penal de Mascherano.
LO MILLOR. L’actitud de l’equip, la intensitat, el compromís, la pressió, la remuntada... i creure-hi! Hi hem cregut i malgrat els contratemps ho hem aconseguit! I hem fet història! Com si fóssim el Madrid; amb emoció, èpica, fins al darrer segon! Gran Neymar que s’està mostrant com el millor i més desequilibrant jugador del Barça! Luis Enrique l’ha cagat de nou en precipitar-se en els canvis i anar massa a sac i no resituar l’equip en un 4-3-3 amb 40 minuts per davant. A més ha marcat el gol decisiu Sergi Roberto de Reus. Què graan!
LA REFLEXIÓ. En 40 anys mai havia vist una cosa semblant. Queda superat el 5-1 contra el Chelsea amb Van Gaal. Quina gran nit! El Barça va fer ridícul a París i el PSG ha fet el ridícul a Barcelona, ha plantejament mesquí i caguetes! Unai Emery s’ha cagat a les calces i no ha tingut els pebrots per sentenciar l’eliminatòria. Ha fet els canvis massa tard i malament! I retrobada amb els amics! Què bé!


I una altra vegada màgia amb 6 gols. Els vam fer al Bernabéu i avui els hem fet al Camp Nou! Per Sempre!