APARTATS

9 d’abr. 2017

MÀLAGA 2 - BARÇA 0. CF. LLIGA: JORNADA 31.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 31.
2. RESULTAT.  MÀLAGA 2 – BARÇA 0.


3. EL CONTEXT. Partit en l’inici de la setmana santa, coincidint amb el dissabte de Rams. Partit en el que el Barça ha tornat al 4-3-3.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Una vegada més Neymar ha tingut problemes amb les botes i aquest cop li ha suposat una tarja groga i una posterior expulsió i el reflex en l’acta que a més ha marxat aplaudint. Vés que no li caiguin més partits. Coincideix amb que és el millor jugador del Barça actualment. Curiositats. Entrenador del Màlaga: Michel (ex Madrid) Marca el primer gol: Sandro (ex Barça).
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Sergi Roberto, pel seu ímpetu i força i bona forma física, el posis on el posis.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Matieu. Esperem que aquest hagi estat el seu darrer partit amb Barça.
-5.3. L’INDULTAT. Mascherano, per no perdre mai la cara al partit.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. No ha evitat cap gol i a més ha fallat amb el peu. No semblava ell!.
5.4.2 DEFENSA. Desencaixada amb Matieu al mig. No ha sabut fer el fora de joc i això ens ha suposat encaixar un gol. La seva lentitud i imprecisió foten malalt el culer.
5.4.3 MIG. Lent i sense idees. Fracàs absolut de Gomes i Denis i Messi. Només ha donat la cara Busi.
5.4.4 DAVANTERA. Faltada d’efectius i d’efectivitat.
-5.5. L’ENTRENADOR. Definitivament, ha regalat ell solet i el seu ‘compinxe’ Unzúe al Madrid la lliga. I a més menteixen. Diuen que l’important és el proper partit, quan ells són els primers en pensar en la Xampions i el Madrid. La clau era ahir guanyar i per fer-ho havies de posar damunt del camp els 11 millors; i no ho van fer. Lamentable! Una de cal i una d’arena. Amb inestabilitat no es pot guanyar la competició de la regularitat. Si us plau directiva; no penseu en Unzúe per substituir a Luis Enrique. Fa falta saba nova i una visió diferent.
6.EL RIVAL. S’ha defensat com ha pogut amb la permisibilitat de l’àrbitre i gràcies al bon fer de Kameni. Sabien que en tindrien una i l’han aprofitat bé. Un equip ben justet que ha perdut el punx que tenia anys enrere al que Michel potser acabarà de donar la consistència necessària per defensar-se millor i sortit al contraatac.
7. L’ÀRBITRE. Inútil i mesquí directament. Em sap greu dir-ho però és així. Sembla que contra el Barça ens multipliqui per deixar que ens cusin a patades. Lo d’ahir és de jutjat de guàrdia. Van fer moltes més faltes que nosaltres i més dures i van acabar amb 11. Neymar, al que sempre colpegen, va acabar expulsat, quan hauria d’haver acabat el partit només amb una groga. En el gol d’ells encerta. I es menja un penal claríssim a Sergi Roberto. Ha ajudat a donar la lliga al Madrid.
8. A LA CAVERNA. Encarem la recta final de la temporada amb Xampions pel mig i lliga. És evident que el Madrid té molt millor planter que el Barça. A ells els hi costa guanyar els partits exigits però nosaltres no som regulars i això en la lliga penalitza molt. Així que veig el Madrid campió per mèrits propis, demèrit del Barça i ajudetes arbitrals imprescindibles per a ells. Com deia e Pep el Barça necessita guanyar clarament els partits per no haver ni de deixar peu a les polèmiques. I és que es fa molt costa amunt haver de competir amb una plantilla curta, un entrenador inestable, sense suplents i amb arbitratges desfavorables.